.

DEHVIHS 269 бр. Декорации за детската душа в гората, Декорации за детската душа С градински чай, комплекта включва Кутия с балони, на Фона на Покривката, Банер, Комплект Г?

DEHVIHS 269 бр. Декорации за детската душа в гората, Декорации за детската душа С градински чай, комплекта включва Кутия

BGN 15.99

Налично
Налично за поръчка

【Завладяващ горски дизайн】 Ярка горска лисица, сладки лисици, елени и мечки, обнимающие плодове, пеперуди, свободно пътуващи по буйни джунгла от градински чай.Добре дошли банер. 【Лекотата на монтажа】 Идва с пълен набор от инструменти за инсталиране на стена от балони, банер предварително опъната, а кутия от балони може бързо да се съберат, като следвате инструкциите на сайта. 【Широко се използва】 Нашите висококачествени вечерни аксесоари за детската душа, могат да бъдат използвани по време на парти с разкриването на пола, детска душа, партито по случай рождения ден и среща с приятели.Нашите аксесоари за партита 269 sage green baby shower decorations включва широка гама от декоративни елементи и са отличен избор на декорации за партита, посветени на разкриване на пол, детски партита, рождени дни и детски тържества.Кутии за детски балони от 4 бр.Дойде време да покаже на гостите колко зашеметяваща е вашата страна, и да празнуват и чакат с нетърпение раждането на новия си дете заедно!.Този комплект украси за партита в стил унисекс, за детската душа позволява значително да спестите време и е лесен за сглобяване.Кутии за детски балони, изработени от екологично чист ултра силна дебел картон, устойчив и не хилого.

Към свойства