.

Чаши за мартини MITBAK 8 унции (пакет от 6) Със стилни цветни щанд | Елегантни чаши на бар столове без крачета | Отлични за Мартини, коктейли, уиски, Маргарита и много друг?

Чаши за мартини MITBAK 8 унции (пакет от 6) Със стилни цветни щанд | Елегантни чаши на бар столове без крачета | Отлични

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

Ако не бъдете възхитени от тях на 100% (а ние знаем, че вие ще бъдете възхитени), ние ще възстановим парите си в пълен размер. ? Можете да ИЗПОЛЗВАТЕ ТЕЗИ АКСЕСОАРИ ЗА БАР НЕПРЕКЪСНАТО : от бара до кухнята, тази стъклена купа, от която да се чувствате замаяни, винаги ще намерите достойно приложение.? СТИЛ на СТАРИЯ свят В ЕЛЕГАНТЕН и МОДЕРЕН ИЗПЪЛНЕНИЕ : Тези чаши за мартини обем 8 унции са зауженный силует, стилна цветна рамка и черна онези с бели връхчета.Те са отлични за ежедневни събирания в дома ви с приятелите и семейството си, сватби и много други.Те са идеални за приготвянето на различни коктейли, като уиски, бърбън, мартини, джин-тоник, водка с газирана вода и други алкохолни напитки.Тези десертни чаши внимателно изработени от стъкло, съдържащ олово, и идват от по шест броя в комплекта.

Към свойства