.

Четка за разнищване на коса, Четка за разнищване на косата за възрастни и деца, Набор от гребени за Къдрава и вълнообразни коса, За мокра и суха коса, Афроамериканск?

Четка за разнищване на коса, Четка за разнищване на косата за възрастни и деца, Набор от гребени за Къдрава и вълнообразни

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

Можете да го използвате под душа.Регулиране на твърдостта на зъбите на гребените, които искате да постигнете по време на вържете косата.Тя също помассирует кожата на главата и ще помогне за подобряване на кръвообращението.Спестява вашето време и енергия, разнищваш косата за няколко минути.8 серия подвижни зъбите на гребените и подвижен панел за управление позволяват регулиране на разстоянието между зъбите на гребените.Внимателно срешете косата в изправено положение.Модел с вентилация може да се комбинира със сешоар за ускоряване на сушене на косата със сешоар.Вашето удовлетворение е наш основен приоритет, и ние сме тук, за да се гарантира, че всички ваши нужди в распутывании са изпълнени. ❤ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН НАБОР от АКСЕСОАРИ ЗА КОСА❤ : При всяка покупка получавате и комплект за коса от премиум-клас, който е подходящ за грижа за косата.Ергономична гумена дръжка от ABS-материал, здрава, но лека, да я лесно се плъзне и да ви занимавам с ръка. ❤ВАШИЯ ЛЮБИМ КОМПЛЕКТ за РАЗНИЩВАНЕ на❤ : Идеална четка-распутыватель за естествена черна коса, тип 3a-4c.Прави косата гладка и копринена и лесно разкрива всички възли. ❤Лесно распутывается и без болка ❤ : зъбите са гребени меки и внимателно се отнасят към косата си.

Към свойства