.

TiLanmiy Airtag Cat Collar Breakaway, Отразяващи Нашийници с GPS-притежател на Apple Air Tag и Камбана за котенца и кученца (Розов)

TiLanmiy Airtag Cat Collar Breakaway, Отразяващи Нашийници с GPS-притежател на Apple Air Tag и Камбана за котенца и кученца

BGN 2.13

Налично
Налично за поръчка

И той е също така лесно отстранява мръсотията.Този нашийник за проследяване на домашни любимци, подходящи за котки / котенца/ кученца / за малки кучета.Така че просто се отпуснете и позволете на котенку се забавлявам!. (Забележка : Airtag в комплекта не е включена. 【Лесно да следите котки】 Нашите врати за котки с airtag имат светлоотразяващите ивица и симпатичен камбаната, за да може лесно да се намери своята котка през нощта. 【Водоустойчив И лесно моющийся 】 Водоустойчив притежателя airtag по-добре предпазва airtag.Моля, уверете се, че обиколката на врата на вашите любимци-кратък 13 инча. 【Регулируем размер на】 Благодарение на регулируема дължина от 8,66 до 13,77 инча, можете лесно да намерите удобен размер за котки.Нашийник за котки с притежателя на airtag ще ви помогне лесно да следите местоположението на вашия домашен любимец и да се избегне загубата му.Лек и облегающая засаждане позволяват на котенку напълно да забравите за вашия яка. 【БЕЗОПАСЕН И БЕЗВРЕДЕН МАТЕРИАЛ】Този нашийник за коте не с козината и не пречи на кожата и предпазва кошачью врата от раздразнения.

Към свойства