.

LLXC Полк за Баня (Без пробиване) Готварска Кошница За Съхранение на Самозалепващи Изсмукване на Ъглови Рафтове Душ-Кабина, 1 бр.

LLXC Полк за Баня (Без пробиване) Готварска Кошница За Съхранение на Самозалепващи Изсмукване на Ъглови Рафтове Душ-Кабина,

BGN 13.87

Налично
Налично за поръчка

Уникални полимерни облицовки и изключителна технология чрез пресоване, която надеждно улавя и гарантира надеждно сцепление, което не се плъзга. ◆??Висока товароносимост - дава възможност за съхраняване на тежки бутилки, за предотвратяване на преобръщане на рафтовете.ДРЕНАЖНИ ОТВОРИ С дупки за вода осигуряват чистота и сухота.Прави вашата баня по-чисти и опрятнее.Пазете бутилката с шампоан с главата надолу, което позволява да се избегне появата на мухъл във вашите бани.Без да се повреди се инсталира с помощта на лепило и на лентата 3 метра Моля, изчакайте 3-5 секунди и нищо не сложи на рафта в рамките на 24 часа.В комплект две куки за окачване на аксесоари за банята като хавлиени кърпи. ◆??Лесно се отстранява и се инсталира наново - Можете да теглите рафт за баня от стената с помощта на нож и се установи в друга стая с помощта на лепило или нейлса.Страхотна идея за подарък за мъже, жени, майки, дом и семейство, добър избор за подарък за Деня на бащата, за баща, татко, дядо. осигуряване на устойчивост и надеждност, продукт блести, не ръждясва и не са обект на корозия в резултат на ежедневна употреба.◆ Липсата на пробиване - може стик на всяка гладка повърхност, като керамични плочки.

Към свойства