.

Калъф Young me martShell за изцяло новия Kindle Paperwhite 2018 година, с каишка за ръка - Най-тънкият и лек кожен калъф с функция за автоматично преминаване в режим на заспиване / събу?

Калъф Young me martShell за изцяло новия Kindle Paperwhite 2018 година, с каишка за ръка - Най-тънкият и лек кожен калъф

BGN 8.37

Налично
Налично за поръчка

【Предназначена единствено за изцяло новия Kindle Paperwhite 2018 година на издаване – сега водоустойчив, подходящ за версии на Kindle Paperwhite 2012, 2013, 2014, 2015 и 2016 година на издаване - абсолютно нови версии с резолюция от 300 PPI, 6-инчов дисплей с висока резолюция и вградена подсветка на Kindle или Kindle Touch.】. 【Интелигентна функция за събуждане /сън 】 Автоматично се събужда или превежда устройството е в спящ режим при отваряне и затваряне на капака.И портативен дизайн на ръчен каишка. 【Лек, но здрав дизайн】 Ултра-лек защитен капак в подвързия от изкуствена кожа с добро качество.Мека вътрешна украса, без драскотини осигурява комфорт и допълнително ниво на защита. 【Безплатна защитно фолио за екрана】 и са на разположение в различни цветове.Потърсете "Напълно нов калъф за Kindle Young Me" и за други стилове и цветови опции в магазина Chineestyle.Особено важна забележка : този защитен калъф е подходящ само за модел № PQ94 WIF.

Към свойства