.

Рафтове за съхранение на Holibanna Рафтове За съхранение на Стелажи за съхранение на 4шт Акрилни Рафтове За Обувки Витрина Рафтове За показване на Обувки Прозрачен Дър?

Рафтове за съхранение на Holibanna Рафтове За съхранение на Стелажи за съхранение на 4шт Акрилни Рафтове За Обувки Витрина

BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

и чисто и просто почистете с вода и сапун и го оставете да изсъхне.Идеална за демонстрация на обувките в магазини, търговски центрове, склад и т.н. Това може да бъде отличен подарък за обувки, за приятелите си, и това ще им донесе още много изненади.Материал го прави здрав и издържа дълго време.Това е най-доброто решение за поддържане на красотата на обувката, която ви позволява да поставите я в магазините, органайзерах за обувки, гардероба, тумбочках, палуби. и просто избършете сапунена вода и я оставете я да изсъхне.Идеална за демонстрация на обувките в магазини, търговски центрове, склад и т.н. Това може да бъде отличен подарък за обувки, за приятелите си, и това ще им донесе още много изненади.Материал го прави здрав и издържа дълго време.Това е най-доброто решение за поддържане на красотата на обувките си, което я поставя на рафтове, органайзерах за обувки, гардероба, тумбочках, палуби.Описание - Цвят : прозрачен Материал : акрил Размер : 15,00 X11,00 X4, 00 см Предпоставка включва 4 шкафове за обувки.

Към свойства