.

Стилус Tek Styz Премиум-клас, който е съвместим с вашите TAG Heuer Meridiist Infinite с потребителски интерфейс за сензорен екран 3 в комплект! (ЧЕРВЕН)

Стилус Tek Styz Премиум-клас, който е съвместим с вашите TAG Heuer Meridiist Infinite с потребителски интерфейс за сензорен

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

●Лесно преносими, изключително лек и компактен. ☝Стилус ПРЕМИУМ-клас, който е съвместим с вашия потребителски капацитивен стилус TAG Heuer Meridiist Infinite 3 в опаковка!., Но също така е подходяща за всички устройства с капацитивен сензорен екран.●Удобна переноска Тънък, лек, благодарение на дизайна на затваряне, така че е много лесно да носят със себе си навсякъде.Клеми, съвместими с вашия калъф за носене, книга или джоб ●stylus писалка с клипс - лесно да ги носите със себе си навсякъде.●Допълнителни устройства, които работят с него, - това е почти всичко, i Phone, повечето i Pad, таблети Surface, малки преносими компютри, хромбуки, при условие, че те имат сензорен екран.Професионален дизайн, който е съвместим с вашите TAG Heuer Meridiist Infinite, повишава дълголетието и точността на върха!. (ЧЕРВЕНО), Съвет за защита от надраскване - Връх на писеца е изработен от мека и устойчива на надраскване каучук. * КУПИ СЕГА - ВЕЧЕ е на разположение НОВАТА версия! *.● Универсален цветни и ярки капацитивен стилус - работи на всички устройства с капацитивен сензорен екран ✅ПОДОБРЕНИЯ : ● не е Съвместим само с i Pad, i Phone или смартфон с Android, автомобилна навигационна система и т.Можете да споделите този писалка със своите приятели или семейството.

Към свойства