.

Превръзки Comfort Release® 1 x 3 (3 опаковки, общо 60 броя), за да се грижи за чувствителна кожа, за да се грижа за раните и за оказване на първа помощ с безболезнено премахване (?

Превръзки Comfort Release® 1 x 3 (3 опаковки, общо 60 броя), за да се грижи за чувствителна кожа, за да се грижа за раните

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

Дълго и водостойкое сцепление с кожата.Специално разработен за чувствителна, чуплива или тънка кожа.Без болка и без наранявания премахване на обикновен спирт за изсушаване.Идеален за възрастни пациенти и деца.Подложки за приготвяне на алкохол са включени в комплекта на всяка кутията.Не са произведени от естествен латекс. Превръзки Comfort Release са идеални за хора с чувствителна кожа, включително деца и възрастни хора.Нашите превръзки, изчислени за по-дълъг експлоатационен живот, безболезненность и липсата на вреда при оттеглянето. Превръзки Comfort Release също са подходящи за тези, които приемат средства, лекарства за разреждане на кръвта, стероиди или някакви лекарства, които могат да повлияят на кожата ви.Превръзки Comfort Release хипоалергенни и са стерилни. 1 "х 3", 3 опаковки по 20 бинтове с 20 подложки за приготвяне на алкохол в кутия.За да премахнете, просто прекарайте 1 или 2 спиртовыми подложки, включени в комплекта, за безболезнено премахване.Срок на годност бинтове, не е изтекъл.

Към свойства