.

Спрей Парфюм 3шт 8 мл, Празни Флакони за Парфюми за Еднократна употреба за Пътуване с 3 Капельницами, Преносим Мини-Флакон-Спрей За Духове, Контейнер за Парфюм, Диспе?

Спрей Парфюм 3шт 8 мл, Празни Флакони за Парфюми за Еднократна употреба за Пътуване с 3 Капельницами, Преносим Мини-Флакон-Спрей

BGN 5.33

Налично
Налично за поръчка

Скрутите празни флакони за еднократна употреба от опаковка на парфюма.Портативни мини-опаковки за парфюми в различни цветове удобно да вземе със себе си на парти, на почивка, на вечеря или на фитнес.Спрей парфюм за еднократна употреба може да се пулверизират мелкодисперсный мъгла, идеален за ежедневна употреба. Те са подходящи както за мъже, така и за жени. След пръскане скрутите за съхранение.Начин на приложение 1.А мини-спрей бутилка с обем 8 мл (3 унция) сигурно в самолета, си удобен за носене в джоба си, да оставя в колата, сложи в една раница или чанта за тоалетни принадлежности. 【Широко се използва】 идеален за любимите си парфюми, лосион за след бръснене и грим, дори и дезинфектант по време на епидемия.Парфюм пътни принадлежности са лесни за използване и съхранение удобно да ги използвате в джобовете, портмонетата, раница, спортна чанта и чанта за тоалетни принадлежности.Сладки мини-преносими флакони-опаковки, Лесно се пълнят и се почистват, надеждно запечатани конструкция и не се тревожи за парфюми отпадъци или ужасен теч.Подробна информация Име на продукта : спрей за спиртни напитки Капацитет : 8 мл Материал : алуминиев корпус + стъклени бутилки Размер на опаковка : 3,9 х 1 х 1 инч.

Към свойства