.

RTBBYU Голямо Памучно Кърпи за баня и за Душ, Дебели Кърпи, Домашна Баня, Хотел за Деца и Възрастни (Цвят: черен Размер: 1бр 35x75 см)

RTBBYU Голямо Памучно Кърпи за баня и за Душ, Дебели Кърпи, Домашна Баня, Хотел за Деца и Възрастни (Цвят: черен Размер:

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

материали, произведени от вносни памук, структурата на влакната тънка и здрава.Мек и не линяющий, наскоро подобрен процес предене, колкото по-висока мекота, толкова по-лесно той ще се отдели.Почувствайте доброта на природата, да усетите мека и деликатна грижа, за да даде цвят.Печат и оцветяване на самолети, бои, боядисване и декорация от активна зелена технология за защита на памучно влакно от повреди. параметри : Размер : 35x75 см, 70x140 см Материал : памук Тип : кърпи за баня Фигура : обикновен Цвят : бял, тъмно сив, кафяв, хакове В комплекта са включени : 1 35x75 см или 1 70x140 см или 3 (2 35x75 см + 1 70x140 cm) забележки : 1. На различни монитори, показвани в различни цветове, така че цветовете могат да се различават малко от реалните.Технология за плаваща епилация увеличава времето за отстраняване на ворсинок, впитавшихся в кърпа.Почувствайте доброта на природата, да усетите мека и деликатна грижа, за да добавите си цветове. Допуска грешка ръчно измерване на 1-4 виж 2.Описание : материали, произведени от вносни памук, структурата на влакната тънка и здрава.Мек и не линяющий, наскоро подобрен процес предене, колкото по-висока мекота, толкова по-лесно той ще се отдели.Технология за плаваща епилация увеличава времето за отстраняване на ворсинок, впитавшихся в кърпа.

Към свойства

Size:
35x75cm, 70x140cm
ingredient:
cotton
Type:
Bath towel
Pattern:
solid
Color:
white, dark gray, brown, khaki
The package includes:
1 35x75cm:
Or 1 70x140cm:
Or 3 (2 35x75cm + 1 70x140cm):
notes:
1. Allows manual measurement of errors of 1-4cm.:
2. Different monitors display different colors, so the colors may be slightly different from the real colors.:
3. Due to long-distance transportation, the product will be a bit foldable, and it does not look flat as shown in the picture, but it will not affect the use. :