.

Държач за найлонови торбички с Леопардовым принтом, домашни Любимци, Тигър, Разпечатки от кожата на Леопард, Стенен Органайзер за Найлонови Торбички с Завязками, Д?

Държач за найлонови торбички с Леопардовым принтом, домашни Любимци, Тигър, Разпечатки от кожата на Леопард, Стенен Органайзер

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

Просто дръж хлопчатобумажный дантела на дръжката на вратата или на кука, а отгоре поставете използваните найлонови торбички.Тези организаторите за съхранение с диспенсером за носене хранителни чанти, изработени от здрав и многократна употреба на материала, им е лесно да се съборят или выцвести, така че тези поставки за чанти продължават дълго.Нашият диспенсер за хранителни пакети широко се използва за съхранение на найлонови торбички, стопански чанти, тоалетни и кухненски ролки, дори и за съхранение на чорапи, бельо и много други.【Материал премиум-клас】- Нашият държач за чанта за продукти, произведени от висококачествен полиестер, тя е мека, дишаща и удобен. 【Декор за вашата кухня и идеалният подарък】- Този диспенсер за хранителни пакети с хубав дизайн подходящ за всеки банда стил на помещението.Може да го извадите от дъното и свободно се регулира.Идеален за съхранение на найлонови торбички, многократно хранителни пакети, пакети за пазаруване, торбички за боклук, опаковки за хляб, дрехи, чорапи, детски малки играчки. 【Многоцелеви】- Този на притежателя, чанти за съхранение на отлично за обработка и организацията на всекидневния живот. 【Хуманен дизайн】 - Титуляр на диспенсера за найлонови торбички е направена с окачен и регулируема закопчалка на дантела.

Към свойства