.

CLISPEED Риболовен Ключодържател Ключодържател Тежкотоварни Ключодържател Походный Скоба За Колан Походный Ключодържател Органайзер и Ключодържател Окачен Скоба О?

CLISPEED Риболовен Ключодържател Ключодържател Тежкотоварни Ключодържател Походный Скоба За Колан Походный Ключодържател

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

МЕТАЛНАТА ТОКА на КОЛАНА - изработени от неръждаема стомана за по-безопасно и трайни употреба.Ключодържател с карабинка - идеален за къмпинг, на открито, туризъм, катерене, пътешествия. - Е изработен от неръждаема стомана за по-безопасно и трайни употреба.Ключодържател с карабинка - идеален за къмпинг, на открито, туризъм, катерене, пътешествия. - Идеален за къмпинг, на открито, разходки, катерене, подвесного скоба за ключодържател за пътуване.СТОМАНЕНА СКОБА за колан - Изработен от неръждаема стомана за по-безопасно и трайни употреба.СТОМАНЕНА СКОБА за колан - Изработен от неръждаема стомана за по-безопасно и трайни употреба.КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ за аксесоари за раници - в тях може да се съхранява нещо като пръстени за ключове. - Цвят : Черен аксесоари за къмпинг.

Към свойства