.

2 БР. Корейската Отшелушивающая Рукавица, Дълбока Отшелушивающая Ръкавица за грижа за кожата на тялото, Микродермабразио в домашни условия, Душ или Вана за премахв?

2 БР. Корейската Отшелушивающая Рукавица, Дълбока Отшелушивающая Ръкавица за грижа за кожата на тялото, Микродермабразио

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

【ГРИЖА ЗА КОЖАТА В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ】 Тази корейска отшелушивающая рукавица за душ ще ви представя спа-център за ексфолиране на цялото тяло.Нашата отшелушивающая ръкавица за тяло подобрява кръвообращението и помага за регенериране на кожата.Нашата отшелушивающая ръкавица е идеален за бани, спа център, душ или сауна. 【ДЪЛБОКО ексфолиране & ИЗГЛАЖДА】 Естествени микрофибър действат като микродермабразио, от главата до петите, нашата корея отшелушивающая рукавица за тялото достатъчно груб, за дълбоко отшелушивать, докато тази отшелушивающая ръкавица достатъчно мека, за да полиране и изглаждане.100% вискоза.Лек или по-силен масаж се основава на налягане, което оказвате на област.Моля, използвайте нашите ръкавици за премахване на мъртвата кожа за тяло (body ексфолиант ръкавица) преди да се приложи аэрозольного слънчеви бани или лосион за тен без слънце или крем. 【Подходящ за ВСИЧКИ ТИПОВЕ кожа】 Корея отшелушивающая рукавица NANTu Yo подходящ за суха, мазна или груба кожа, можете да използвате тази отшелушивающую ръкавица за ексфолиране на врата, раменете, краката или на други места.

Към свойства