.

MWELLEWM 11 бр./компл. Шаблон за Геометрична Рисунка, Шаблони, Линийка За Чертане, богат на функции за Измерване на Състав за Проучване, Проектиране и изработване на Учил?

MWELLEWM 11 бр./компл. Шаблон за Геометрична Рисунка, Шаблони, Линийка За Чертане, богат на функции за Измерване на Състав

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

Пратката включва : 11 броя шаблони за рисуване с различни размери и форми (крива, мрежова техника, геометрична фигура, механични, орех, строителство, проучване на математиката, кръгли, мултифункционален фигура, елипса, ортодром).Качествени материали : Тези шаблони за геометрични рисунки, изработени от висококачествена пластмаса, трайни, лесно и им е трудно да се прекъсне. различни форми : с помощта на различни геометрични фигури лесно можете да начертаете кръг, шишарки, елипса, квадрат.Широки области на приложение : идеално за художествено проектиране, измерване, изграждане на шаблони за рисуване и така нататък.Подходящи за офиса и училището, помага на учениците и на децата.Практично и просто : Тези геометрични линия - удобни помощници при рисувах, много удобни за използване.

Към свойства