.

Вино чанти Simply Beautiful Always Snow Holiday Temottles - Просто красиви вино, чанти от плат, които са ръчно изработени. Може да се използва на няколко пъти и по няколко начина! | Пакети ?

Вино чанти Simply Beautiful Always Snow Holiday Temottles - Просто красиви вино, чанти от плат, които са ръчно изработени.

BGN 10.66

Налично
Налично за поръчка

- Идеално се съчетава с ПОДАРОЧНЫМ ВИНО, чудесна АЛТЕРНАТИВА на ХАРТИЯ / ПЛАСТМАСА опаковките за вино, тъй като то е екологично чисто. - Това е повече, отколкото просто пакет за вино, може да се използва безброй начини, може да стилно ИЗПОЛЗВАТ за СЪХРАНЕНИЕ на КУХНЕНСКИ АКСЕСОАРИ, РАБОТНО място И на стоки от ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ за ДОМА.Освен това, тя е обратим, като ви предоставя два напълно различни и уникални начина на цена от само един!Смели нюанси се съчетават с подарък във формата на бутилка вино.В този ПРАЗНИЧЕН СЕЗОН споделяте щастието и подбадривайте своите близки, увити ги нашия прекрасен винен пакет "Snow Holiday"!.В този празничен сезон споделяте щастието и подбадривайте своите близки, увити ги нашия прекрасен винен пакет "Snow Holiday"!Този ослепителен подарък аксесоар е изработен ръчно с голямо внимание към детайла.Нашите чанти за вино са ръчно изработени само от тъканите на най-високо качество.Това е чудесна алтернатива на хартия / пластмаса опаковките за вино, тъй като те са устойчиви, многоразовы, можете да ги перат и са трайни.Може да стилно използват за съхранение на кухненски аксесоари, работно място и на стоки от първа необходимост за дома. - УНИКАЛЕН електрически дизайн на ЕКО - здрав и ИЗДРЪЖЛИВ.

Към свойства