.

Държач за визитки за работния плот, Калъф за визитни Картички с името на компанията, Подставка-Органайзер, Метални Притежателите на карти за Подаръци под формата н?

Държач за визитки за работния плот, Калъф за визитни Картички с името на компанията, Подставка-Органайзер, Метални Притежателите

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

Той също така е подходящ като притежатели за сватбени картички, стаи за партита, настолен меню, на каботажните за домашни снимки, офис клипове за водене на бележки, за украса на масата и т.По-късно стоки от нашия магазин, ще стават все по-нови и всеобхватни. 【Широко приложение】 Настолна поставка за визитни картички, подходящи за визитни картички от всякакъв размер, применимая за различни случаи, като например работно бюро за офис, денонощна компания, приемна, домашно използване, изложба /шоурум, търговска витрина и т. 【Голям капацитет】 Поставка за визитки за лесно могат да се настанят около 50 стандартни визитки, и лесно да ги извадят.Ако имате някакви въпроси по време на покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас, сме готови да предложим най-доброто обслужване, на което сме способни.Добър ден!.【Висококачествени материали】 Държач за визитки е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е по-стабилна и професионална, отколкото държач за визитки от пластмаса и метална мрежа. 【ЕЛЕГАНТЕН ВЪНШЕН вид】 Благодарение на класическия открит дизайн на поставка за визитки Mountain peak изглежда професионално и елегантно на работния плот., са Добре дошли в Chchmu!Chchmu се ангажира да ви предложи всички видове стоки за ежедневна употреба.

Към свойства