.

Универсален нож Scimaker 25 ММ за тежки условия на работа, Опаковки Нож с 10 бр. Втягивающимися остриета SK-5, Защелкивающиеся Фрези с гумена ръкохватка за картон, Кутии, за?

Универсален нож Scimaker 25 ММ за тежки условия на работа, Опаковки Нож с 10 бр. Втягивающимися остриета SK-5, Защелкивающиеся

BGN 1.67

Налично
Налично за поръчка

Ергономична нескользящая гумена ръкохватка осигурява удобно захващане, а предпазител гарантира безопасно използване. 【25 мм и висококачествени остриета SK5】 Нож е изработена от висококачествени остриета SK5, остри и износоустойчивост, гарантиращи дълготрайни ряз.А е универсален нож има малко тегло, лесен за носене, лесно за тях да се радват. 【Имат противоплъзгаща се дръжка】 ергономичен дизайн плъзгане дръжка, удобен захват. сменяеми остриета, сигурност, икономичен избор!. 【Сигурност и удобство】 Предпазен заключване на нож може надеждно да се заключва във всяко положение за осигуряване на безопасна употреба.Острието предварително разрезано на части, така старата част може лесно да се премахне, за да острието винаги беше остър.Това е необходим и практичен набор от инструменти за офиса, склада, дома си САМ " и т.Ще отговарят на вашите ежедневни нужди за рязане! 10 бр.Острието SK5 висока твърдост остър и дълъг живот.【Икономичен】 Разтегателен нож за жена, възраст идва с 10 сменяеми висококачествени остриета, много ценни и практични.Може да се използва за рязане на картон, картонени кутии, занаяти, моливи, метална тел, тъкани и т. Многофункционален нож за тежки условия на работа, незаменим инструмент за вашия работен плот, дизайн на студиото и дома.

Към свойства