.

Yardwe 1 Комплект За Съхранение на Градински Инструменти, Метални Рафтове За Съхранение на Метла Монтиране на стена Тежкотоварни Монтиране на Куката Рафтове За Инстр?

Yardwe 1 Комплект За Съхранение на Градински Инструменти, Метални Рафтове За Съхранение на Метла Монтиране на стена Тежкотоварни

BGN 45.65

Налично
Налично за поръчка

Стенни закачалка за наем-Закачалка, изработена от трайни и практически материал за продължителна употреба.Стенен държач за градински инструменти, трябва да бъде един от най-добрите варианти.Информация за стоки, Стенни закачалка за инструменти Търсите удобна закачалка-органайзер за инструменти?Искате ли вашите инструменти изглеждаше добре организирани?Тази практическа стенни закачалка за инструменти ще се превърне за вас чудесен избор.СТОМАНЕНА КУКА ЗА СЪХРАНЕНИЕ В ГАРАЖА - Различно компактни размери, без да заема твърде много място. -Идеален за съхранение на вашата триони, гаечен ключ, чук, клещи и т. - Има проста конструкция, много проста за инсталиране на багажник за съхранение на инструменти.За бетон, тухли или от кухи циментов блок използвайте закопчалка, препоръчителна за материала на стената.Стенни закачалка за инструменти - проста, по дизайн, много лесен за инсталиране. - Той идва с компактни размери, който е компактен монтиране на извънбордов притежател.Осъществяване на списък 1 х комплект куки за съхранение на инструменти, Особености - Материал : пластмаса, метални мини куки за инструменти - Цвят : черен органайзер за монтиране на стена в гаража - Размер : около 162,00 X8,00 X5,00 см / 63,67 X3,14 X1 велосипедни инструменти.

Към свойства