.

Кофа за боклук в 13 Литра с Пластмасов трамплин, Меко затварящ се капак, Кухненски кофа за Боклук със защитата на покрива от мирис | Свободни ръце с педала за краката ?

Кофа за боклук в 13 Литра с Пластмасов трамплин, Меко затварящ се капак, Кухненски кофа за Боклук със защитата на покрива

BGN 7.52

Налично
Налично за поръчка

【Вземе подножието на педала, от неръждаема стомана 】 : Тази вземе подножието на педала, от неръждаема стомана за боклук работи системата за меко затваряне на капака, която елегантно се затваря. 【Лесна употреба】 : Кухненски кофа за боклук снабдена с капачка, която е предназначена за това, за да остане затворена за удобство на извличане на торбата за боклук; Тихо, контролирано затваряне на капачки, предназначени за намаляване на нежелан шум и мека спускане с боклуци кофи вземе подножието на педала, от неръждаема стомана позволява на капака се затвори бавно и безшумно. 【Прост, изчистен дизайн 】 : Това е проста, но стилна кофа за боклук, кофа за Боклук е оборудвано с вътрешния пръстен за чантата, която скрива горната част на торбата за боклук, което му придава елегантен вид, с меки, непрекъснато плавни линии.Модерно изглеждащо кофа за боклук, проектирана така, че да изглеждат толкова добре, как работи той.Модерно изглеждащо кофа за боклук, проектирана така, че да изглеждат толкова добре, как работи той.Широка, запирающаяся по контура капак улеснява извличане на опаковката, което допринася за неговата лекота и възможност за свободно движение. Тя е достъпна за довършителните работи от никел или бронз. 【Вземе подножието на педала, от неръждаема стомана 】 : Тази вземе подножието на педала, от неръждаема стомана за боклук работи системата за меко затваряне на капака, която елегантно се затваря. 【Голям капацитет】 : Това е кофа за боклук с размер 17 инча на 25,5 см на 13 см, с голям капацитет 13 литра (50 л) и е предназначена за работа с всички марки стандартни 13-галлоновых торби за боклук, включително торби с шут и отпред на автомобила.

Към свойства