.

Комплект от 2 безжични контролери за PS4, контролер за Sony PlayStation 4 с Двоен 6-Ос сензор за движение, който е чувствителен сензорен панел, вграден говорител и жак за слуша?

Комплект от 2 безжични контролери за PS4, контролер за Sony PlayStation 4 с Двоен 6-Ос сензор за движение, който е чувствителен

BGN 33.06

Налично
Налично за поръчка

с цел създаване на по-добро игрово преживяване чрез производството на висококачествени игрови контролери, които осигуряват гмуркане, трайни и удобни за използване.Ако след дълго време, той престава да работи, моля, свържете кабела за данни към компютъра и след това го извади, за да се гарантира нейната пълна мощност. 【Съвместим с Sony Play Station 4 Series】 Този безжичен контролер, съвместим с Play Station 4 /Pro/ Slim. 【Гуманизированный дизайн】 Подобрени аналогови джойстици и на стартер предоставят на играчите пълен контрол над всички игри.За първи свързване match, моля, активирайте устройството с помощта на USB кабел. 【Най-добрият подарък】 С персонализирани дизайн Blue Galaxy и Black Ghost.За първи свързване match, моля, активирайте устройството с помощта на USB кабел.Как да се включите в / изключите?. 1 х USB кабел.Нашите най-съвременни технологии, висококачествени материали и внимание към детайлите бързо са направили нашите продукти на любимите си сред геймърите.Състезателни, спортни, стрелба и други игри произвеждат различни ефекти силна и слаба вибрация в зависимост от състоянието на игри и сцени. 【Гуманизированный дизайн】 Подобрени аналогови джойстици и на стартер предоставят на играчите пълен контрол над всички игри.Как да се свържете вашата конзола?. 【Ненадминат естетичен дизайн】 Революционни функции, като сензорен панел, вграден високоговорител, аудиопорт 3,5 мм и светлинен панел, подобряват безжичен гейм контролер за PS4 и създават вълнуващо изживяване.

Към свойства