.

Кожен калъф DWENGWUN Galaxy S23 със стойка, Прозрачен Панти калъф за мобилен телефон с панти капак в половината на прозореца и стойка [Smart Display Answer], Защитно Тънка задната час?

Кожен калъф DWENGWUN Galaxy S23 със стойка, Прозрачен Панти калъф за мобилен телефон с панти капак в половината на прозореца

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

?【Многофункционален разтегателен дизайн】 Дизайн полупрозрачни прозорци на корпуса на galaxy S23 Ultra поддържа интелектуалния автоматично на дисплея, което е много удобно и бързо; задната част на корпуса на galaxy S23 Ultra има сгъване дизайн, можете да го използвате като поставка за телефона, което е удобно за гледане на филми и гледане на клипове. ?【Не избледнява висококачествена изкуствена кожа с точни отвори за говорител, камера и други портове.Лесен достъп до всички бутони, функции и елементи за управление. ? 【 Съвместими модели 】 : Този флип калъф за мобилен телефон е предназначен за galaxy S23 Ultra case и поддържа безжична зареждане, моля, потвърдете, модел на телефона, преди да поръчате, той не е съвместим с други модели.Кожен калъф Galaxy S23 със стойка, прозрачен панти калъф за мобилен телефон с панти капак в половината на прозореца и стойка [Smart Display Answer], защитно тънка задната част на кутията на Samsung Galaxy S23 по цялото тяло - черен.

Към свойства