.

eSynic Професионален Шейпър накрайници за бильярдного щеката 3 в 1, инструмент за формиране на накрайници за бильярдного на щеката, определени за формиране на накрайн?

eSynic Професионален Шейпър накрайници за бильярдного щеката 3 в 1, инструмент за формиране на накрайници за бильярдного

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

* Чудесен подарък *- : Нашите подаръчни аксесоари за билярд e Synic се доставят в красива кутия с логото на e Synic - идеален подарък на вашия съпруг, внук, приятели, които играят на снукър.Можете лесно да даде форма на своя наконечнику с помощта на малък инструмент Cue Tip. * 100% чисто нов и високо качество на материала * - - - - Нашият професионален инструмент за формиране на накрайници e Synic е изработена от неръждаема стомана, в края на който правоотношение маркировка, която сочи какъв край изпълнява едно или друго действие.Чудесен Малък инструмент, за да даде форма кончикам, подготовка и грижи.Преди желаната кривината на купола и се свива за по-добро задържане на креда. * Лесен за използване * - - - - Нашият професионален инструмент за формиране на бильярдного щеката e Synic е с ергономична форма.Преди желаната кривината на купола и се свива за по-добро задържане на креда. * Лесен за използване * - - - - Нашият професионален инструмент за формиране на бильярдного щеката e Synic е с ергономична форма. * Шейпър накрайници e Synic Professional 3 в 1 * : Нашия инструмент e Synic Cue Tip може да работи като отразител, скандалджия и аератор.Помага ви по-добър контрол на топката. * Портативен дизайн и удобство за носене *- : Нашия инструмент e Synic за формиране на накрайници на билярдна щека 3 в 1 е лек и лесно се побира в джоба на играча или на калъф за щеката.

Към свойства