.

JDMSPEED Закопчалка за закрепване към багажнику За съхранение на автомобила £ 400 60 x 24 x 14,4Сгъваем Автомобилен Товарен Багажник Задната Багажная Кошница е Подходящ за 2 ?

JDMSPEED Закопчалка за закрепване към багажнику За съхранение на автомобила £ 400 60 x 24 x 14,4Сгъваем Автомобилен Товарен

BGN 20.11

Налично
Налично за поръчка

Освен това, той може да предпази багажа от колата выхлопов. 【Инсталиране и поддръжка на】 : Го извънгабаритни размери и капацитетът са идеални за превоз на допълнителни товарни торбички, принадлежности за къмпинг, багаж и много други. 【Висока ограда】 : Прицепная количка за превоз на товари с ширина 24,2 инча, 14,4 v "повдигната тръбна страничните водачи (3,2" само в сгънат вид), за да пратката не трепереше и не се плъзна по случаен начин.Окото на повърхността предотвратява проваливание на малки предмети.Моля, уверете се, дали вратата на колата се отвори и се затвори след инсталиране на товарно на закрепване. 【Конструкция пролетта куки】 : Багажник с кутия пролетта, куки, лесно се изтегля и се сгъва или предлага за страничните водачи. Издърпайте извор на напрежение и натиснете от едната страна, за да се освободи напрежението извор.Губеха багажника е изключително удобно, разширяване на вашия товар без щети за действителното вътрешното пространство на вашия автомобил. Разширяване прикачени файлове определяне на товарното отделение.Идва с 2 червени светлоотразителни стикери за подобряване на видимостта през нощта и софтуер за сигурност в различни условия.Моля, уверете се, дали вратата на колата се отвори и се затвори след инсталиране на товарно на закрепване. 【Висока ограда】 : Прицепная количка за превоз на товари с ширина 24,2 инча, 14,4 v "повдигната тръбна страничните водачи (3,2" само в сгънат вид), за да пратката не трепереше и не се плъзна по случаен начин.

Към свойства