.

Комплект за направата на Удар YingEnter, 8 бр. Форми за Дыроколов, Тренировки за Албуми от албума за Бродерия, Перфоратор за мини-Нож за нокти, Аксесоари за Перфораторов (?

Комплект за направата на Удар YingEnter, 8 бр. Форми за Дыроколов, Тренировки за Албуми от албума за Бродерия, Перфоратор

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

Създаване на "бисквитка катер" форма, щанцоване и шаблони за вашите проекти. 【Висококачествени материали】 Мини-дупката удари са изработени от метал и пластмаса, лесен за употреба. 【Висококачествени материали】 Мини-дупката удари са изработени от метал и пластмаса, лесен за употреба. 【8 форми перфораторов】 Случаен модел : дърво, лале, выдалбливающееся усмихнато лице, черешов цвят, цвете, глухарчето, слънчоглед, човешката фигура, лист, черешов цвят, дълго дантела, дантела по ръба и така нататък.Професионално изработени по поръчка кутия за съхранение, на всеки перфоратор за ръчно уплътняване на хартия има специално място, чист и удобен за съхранение.Ние можем да използваме ENTER за производство на пощенски картички, пликове, страници за албуми и още много други, за създаване на дизайн на добра форма.Здрав перфорирана кръг с кръгла модел създава точен и безупречен дизайн.Ние можем да използваме ENTER за производство на пощенски картички, пликове, страници за албуми и още много други, за създаване на дизайн на добра форма. 【Дайте воля на творчеството】Punch Ying Enter circle чудесно за създаване на подарък опаковки, пликове, книги за спомен, поздравителни картички, подаръци бирок, албуми за албуми, картички, декорации и всякакви хартиени работи.

Към свойства