.

Аксесоари за библиотечка Опаковка пространство за хладилник Скоби за хладилника: 8шт Разделител за съхранение на хладилника Кухненски Рафт За Бутилки Разделител ?

Аксесоари за библиотечка Опаковка пространство за хладилник Скоби за хладилника: 8шт Разделител за съхранение на хладилника

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

Те са лесни за дизайн, много практични за използване и да ви донесе много удобства.Продуктът лесно се сглобява и се издържа без да падне.Няма да се огънат, да се счупят или.Продуктът е с проста конструкция, със заоблени ръбове и ъгли, да не е чеп и не травмирует ръце.Отлични експлоатационни характеристики на нашите продукти ще ви донесе добър опит.- удобен, здрав и многократна употреба.Произведено от висококачествен ABS-материал, продукт е траен за продължителна употреба.Описание Ако търсите професионални и достъпни скоби за хладилници за вашата организация.Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.Изработен от висококачествени материали, практичен и е трайна, тя може да се използва в продължение на дълго време. нейната лесно да се деформира, което ви носи много удобство.Характеристики - Цвят : сребрист.- Материал : ABS .- Размер на разделителната табла : около 6, 20 X5,50 X2,00 см / 2,44 X2,16 X0,79 см. Размер на клипа : около 4. 50x2. 00x1. 20 см/ 1. 77x0. 79x0. 47 инча.Пакетът включва 4 x скоба, 4 x разделителни плоскости.

Към свойства