.

Стилус Tek Styz Премиум-клас, който е съвместим с Samsung SM-T585 с потребителски интерфейс за сензорен екран 3 в комплект! (ЧЕРВЕН)

Стилус Tek Styz Премиум-клас, който е съвместим с Samsung SM-T585 с потребителски интерфейс за сензорен екран 3 в комплект!

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

Клеми, съвместими с вашия калъф за носене, книга или джоб ●stylus писалка с клипс - лесно да ги носите със себе си навсякъде. * КУПИ СЕГА - ВЕЧЕ е на разположение новата версия! *.●Допълнителни устройства, които работят с него, - това е почти всичко, i Phone, повечето i Pad, таблети Surface, малки преносими компютри, хромбуки, при условие, че те имат сензорен екран.●Технология Au Detect IC автоматично определя вида на устройството и неговите специфични нужди за зареждане за подобряване на оперативната съвместимост ● устойчив материал - stylus писалка оборудвани с меки връхчета, а корпусът е изработен от висококачествен алуминий.Професионален дизайн, съвместим с Samsung SM-T585, повишава дълголетието и точността на върха!.Съвместим с всички устройства с докосване на екрана. * КУПИ СЕГА - ВЕЧЕ Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НОВАТА ВЕРСИЯ!*.●Удобна переноска Тънък, лек, благодарение на дизайна на затваряне, така че е много лесно да носят със себе си навсякъде. (ЧЕРВЕНО), Съвет за защита от надраскване - Връх на писеца е изработен от мека и устойчива на надраскване каучук.Осигурява плавен процес на писане, подобен на работа с писалката, който е съвместим с вашите таблета или телефона със сензорен екран.

Към свойства