.

Стилус Tek Styz Премиум-клас, който е съвместим с Samsung Galaxy J5 (2017 г.) с потребителски интерфейс за сензорен екран 3 Pack! (ЧЕРВЕН)

Стилус Tek Styz Премиум-клас, който е съвместим с Samsung Galaxy J5 (2017 г.) с потребителски интерфейс за сензорен екран

BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

Можете да споделите този писалка със своите приятели или семейството. ✅Технически характеристики : ● няма палци, защото тази писалка има най-добрата точка за контакт, от върха, който е съвместим с вашия пръст, което осигурява по-добра точност на фокусиране при малки касаниях, като при натискане на клавиши на конзолата.●Лесно преносими, изключително лек и компактен. ☝Стилус ПРЕМИУМ-клас, който е съвместим с потребителски капацитивна писалка Samsung Galaxy J5 (2017) 3 бр.Осигурява плавен процес на писане, подобен на работа с писалката, който е съвместим с вашите таблета или телефона със сензорен екран., Ние обновихме съвет и стилус, на върха вече не на Разстояние, а стилус повече не поцарапает екран.Осигурява плавен процес на писане, подобен на работа с писалката, който е съвместим с вашите таблета или телефона със сензорен екран.●Технология Au Detect IC автоматично определя вида на устройството и неговите специфични нужди за зареждане за подобряване на оперативната съвместимост ● устойчив материал - stylus писалка оборудвани с меки връхчета, а корпусът е изработен от висококачествен алуминий. (ЧЕРВЕНО), Съвет за защита от надраскване - Връх на писеца е изработен от мека и устойчива на надраскване каучук.

Към свойства