.

Ковчег със Съкровища ANKROYU, Дървени Pirate Ковчег с Железен кодово заключване, Дървена Кутия за съхранение и аксесоари за декорация на Дома (Без заключване -Червен)

Ковчег със Съкровища ANKROYU, Дървени Pirate Ковчег с Железен кодово заключване, Дървена Кутия за съхранение и аксесоари

BGN 13.33

Налично
Налично за поръчка

[Добро качество на изработка] : в Сандъка със съкровището е изработен ръчно с високо качество на изработка. [Здрав ковчег за колекция бижута] : Нашите кутия за съхранение на бижута имат по-голяма капацитет и са изработени от качествено масивно дърво, за да бъде много силен. [Здрав ковчег за колекция бижута] : Нашите кутия за съхранение на бижута имат по-голяма капацитет и са изработени от качествено масивно дърво, за да бъде много силен.[Уникални реколтата, бижута] : Този дървен пиратски сандък в ретро стил е изпълнен в класически дизайн в четири различни стилове по ваш избор. Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Кутия за съкровища Стил : стилът на Европейския Техника площ : инкрустация Обработка на : полиране, кройката Начин на производство : чиста ръчна изработка Размер : прибл.

Към свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Treasure Box
Style:
European Style
Surface Technic:
Inlay
Workmanship:
Polish, Cut
Production Method:
Pure HandSize
Package List:
1 x Box1 x Coded Lock or1 x Box