.

Диспенсер за вода за кучета, Автоматична пиенето за котки, Защита от преобръщане голям капацитет, Сухо и мокро разделение, Интегрирано хранене и напитки домашни жи?

Диспенсер за вода за кучета, Автоматична пиенето за котки, Защита от преобръщане голям капацитет, Сухо и мокро разделение,

BGN 3.00

Налично
Налично за поръчка

Храната автоматично се измъкна от чинии. Въпрос : Ще има ли кучето ми има много повече, отколкото й е необходимо, защото това става автоматично?. 7-дневен възстановяване и 24-часово сервизно обслужване за поддръжка на всички наши продукти.Отговор : Обикновено, когато той се радва автоматично кормушкой за кучета в първия ден, може би, той яде много, но нашите любимци са по-умни, отколкото си мислехме, и те постепенно ще се откажат от този навик.Гравитационното попълване при наклон 15 °, храната не засяда.Купа за вода gravity за котките е широко и устойчиво основа, дори за палави домашни любимци, те не ще обърнат котешки купички за храна и вода по време на хранене, който позволява на вашия домашен любимец да ядат и пият безразборно. [Идеален подарък, с гарантирано качество] на Автоматични хранилки за домашни любимци и дозатори за вода са подходящи за малки домашни любимци, като кученца или котки, а също и куче със среден размер.Отговор : Когато водата в резервоара достига известна височина, пружинное устройство в средата на вратата бъчви, автоматично се затваря и водата спира да тече, когато водата е по-ниска от определена височина, пружинное устройство се отваря автоматично и продължава да изтече.

Към свойства